div id="content">

nalleman har blivit sjuk


Var ju magsjuk och febrig för inte så längesen och nu har hunden fått någon dylik sjuka, han kräks och är inte så mysig att umgås med. Hoppas han blir frisk snart. Ska försöka svara på era kommentarer så mycket som möjligt, och ja, jag gör bloglovin byten för er som vill det. Nu ska jag göra en kopp te och se någon film. Kram på er!

min lilla kameleont clarence




Har inte hunnit ändra stämpeln på bilderna, min hemsida är ju ammyscrib.com men tog bort den bloggen och började blogga här istället. Hursomhelst hoppas ni haft en bra fredag, gårdagen som egentligen skulle spenderas med Louisa spenderades istället med Cathy där vi drack pina colada, såg på hemska program som jag inte alls gillar men allting funkar ju vid sådana tillfällen, idag ska jag knäppa ett par bilder, ta det lugnt, förmodligen träna lite och se på någon smådålig film. Har ni några filmtips får ni gärna dela med er. ;)

snart är det valborg


Snart är det som sagt valborg och lockarna jag vaknade med har hållt i sig sen igår... vad ska ni göra på valborg? jag har inte direkt några korrekta planer men jag ska relativt fira valborg på fredag istället för måndag, blanda ihop lite piña colada, umgås med familjen bland annat och ta det lugnt. Eftersom folk förmodligen kommer vara helt ur vettet och stenpackade på måndag tänker jag väl hålla mig inne då istället, haha ... ;) Idag har jag hursomhelst två möten som väntar, sedan ska jag försöka fota djuren lite så jag kan lägga upp bilder sen!

godmorgon!


Kom precis hem från tandläkaren och nu är det morgon för mina småttingar med... ska ge ekorrarna lite mat och sedan får de somna om igen :)

Var inga fel på tänderna och idag ska jag hjälpa pappa med renoveringen. Vi ska ju göra om ett helt rum till ekorrarna, och jag längtar så till slutet av maj då min lilla Nala (om det är en tjej) eller Timon(om det är en kille) kommer hem till mig för att stanna! Älskar när dom är så små också, ekorrungarna alltså. Så bedårande :) Dock så måste man vara oerhört försiktig för att inte skada dom... men det är det mer än värt!

två nationella


Vaknade för inte så längesen och har precis gjort ett prov i nationella här hemma, en labb inom biologi. Nu väntar bara engelska provet i eftermiddag och sen är jag klar! Dock så har jag tandläkare imorgon och även ett inbokat möte på torsdag där jag ska träffa några och se hur det går med växjö-grejen. Enligt planerna ska jag ju flytta dit till sommar, om betygen och platserna räcker till så går det som jag vill. Men vi får väl se hur det blir med det ;)

beställt hem!


Hej på er! ;) nu har jag beställt hem lite jelly belly... blev 3 flaskor blueberry, 3 flaskor crushed pineapple och 2 påsar cocktail classics. Enda nackdelen med att beställa från internet är väl leveranstiden, jag vill ju ha allting nu haha, men får det ungefär på fredag eller torsdag ;) + världens bästa hittade sidan åt mig! Pris: 330 kr. 

jelly belly går att drickas

Har precis vaknat, med feber, magsjuka och förkylning. 
Förresten..
Är det bara jag som är helt såld på dom där jelly belly piller-liknande godisgrejerna? Jag gillar vanligtvis inte godis, men har smakat jellybelly när jag var i jönköping och det slår ju lätt allt. Visste verkligen inte att det fanns jellybelly i drick form också... nu blir det att leta upp lite schysta sidor på internet och beställa hem, klart man ska smaka nu då!


oh that i had



oh that i had med mt.eden. Måste vara min favorit till och med. Har inte hunnit fota djuren så mycket idag, kommer förmodligen mer bilder imorgon istället. Fram till dess så bjuder jag på den här härliga låten istället. ;)

lips like morphine


Har precis sökt till att byta gymnasium, ska ju plugga i Växjö var tanken :) Och en annan nyhet är att jag har bokat en kinesisk ekorre ( sciurus vulgaris orientalis) till slutet av Maj, då jag välkomnar den till sitt nya hem - hos mig! Vi har förövrigt påbörjat renoveringen  av det nya rummet till ekorrarna. Kan lägga upp lite bilder sen på förbild och efterbild för att visa hur resultatet blev.

ljuset i mina dagar



Flygpungsekorrarna... de lär förmodligen få ungar till sommaren om allt går som det ska, men jag vet inte riktigt då Rufus och honorna har lurat mig flera gånger. Men vi får väl se när nästa kull kommer, blir spännande  :-)

playground










Tog lite foton på mina chipmunks när de var ute och lekte. Baloo - hanen och Rambi - honan. Han jag köpte dem av trodde det var två hanar, men inte förrän två veckor sedan upptäckte jag att det var en hona och en hane. Så det blir alltså ungar inom 10 månader. Och förresten.. ammyscrib.blogg.se är min förra blogg, numera bloggar jag här, just därför jag satt fel stämpel på bilderna. Men det gör nog inte så mycket. ;) 

Så det är ingen ide att gå in där då jag vänt mig till denna bloggen istället. Aja, nu ska jag fota vidare.... kram!